Johan Conijn vertrekt per 1 maart 2019 bij Ortec Finance, waar hij zich sinds januari 2010 onder andere bezighoudt met de strategische advisering van woningcorporaties. Na negen jaar met veel voldoening bij Ortec Finance te hebben gewerkt, gaat Johan Conijn een nieuwe uitdaging aan. In zijn nieuwe functie, neemt Johan de rol van directeur bij Finance Ideas op zich.

Ton van Welie, CEO Ortec Finance: “Wij danken Johan voor zijn bijdrage aan onze dienstverlening voor de corporatiesector, het inbrengen van zijn brede ervaring en het begeleiden van onze consultants.”

Frank Vermeij, Managing Director Real Estate: “Johan is altijd een energieke en creatieve kracht binnen de afdeling geweest. Ik denk met veel plezier terug aan de ontwikkeling van vernieuwende concepten als het DrieKamerModel en het Handboek Modelmatig Waarderen Marktwaarde. Johan is er altijd op gericht om de sturing in de corporatiesector te verbeteren. We zijn er zeker van dat hij dit ook in zijn volgende functie blijft doen. Ortec Finance gaat vanzelfsprekend door met al haar advies- en onderzoekswerkzaamheden voor de corporatiesector, vaak gerelateerd aan onze softwareoplossingen voor vastgoedwaardering, vastgoedsturing en financiële sturing.”

Wij danken Johan voor zijn inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging.
 

Contact

Ton van Welie
CEO
+31 10 700 50 00