Duur: 1 dag
Investering: 850 EUR (Open gebruikersopleiding) / 2.550 EUR (In-house opleiding)
Data & locatie: 29 september 2020, Ortec Finance Rotterdam (of online)
Extra informatie: Download pdf

Inschrijven

Met TMS bent u in staat om op elk gewenst moment, op een efficiënte en transparante wijze, te waarderen tegen marktwaarde in verhuurde staat. Inzet van TMS geeft u volledige controle over het waarderingsproces en maakt het mogelijk om eenvoudig tot een consistente marktwaarde te komen.

Voor wie

De TMS Gebruikersopleiding is bestemd voor nieuwe TMS gebruikers. Denk hierbij aan de vastgoedanalist, de assetmanager, de financieel- en/of de portefeuillemanager. Gedurende de opleidingsdag wordt een onderscheid gemaakt tussen theorie en praktijkopdrachten. Deelnemers nemen zelf achter de knoppen plaats en leren om te gaan met de import/export mogelijkheden van TMS. Daarnaast wordt ingegaan op de werkzaamheden voor wat betreft het uitvoeren van een basis en/of full marktwaardewaardering (conform het meest recente Waarderingshandboek) en maken de deelnemers kennis met de diverse, grafische, controlefunctionaliteiten. Aan het einde van de opleidingsdag zijn de deelnemers in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met de basisfunctionaliteiten van TMS.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Importeren en eerste waardering;
  • Aanpassen vrijheidsgraden en tweede waardering;
  • Controlemogelijkheden en verantwoording;

Meer informatie en/of vragen over deze opleiding?

Meer informatie is hier te vinden. Neem voor vragen contact op met Manja Horn, via info-rev@ortec-finance.com of +31 20 700 97 45.

Inschrijven?

De eerstvolgende TMS Gebruikersopleiding vindt plaats op 29 september 2020. De opleiding wordt op het kantoor van Ortec Finance in Rotterdam georganiseerd. Ortec Finance volgt de complexe ontwikkeling van de COVID-19 (Coronavirus) situatie op de voet en heeft stappen ondernomen om de veiligheid van klanten en werknemers te waarborgen. Indien het advies van het RIVM wijzigt, zal de opleiding op 29 september 2020 online worden aangeboden. Inschrijven kan via onderstaande button.

Inschrijven

Bent u geïnteresseerd in een in-house gebruikersopleiding van TMS? Neem dan contact op met uw Ortec Finance consultant.