Waar wij in geloven

Wij geloven dat door vast te houden aan onze diepgewortelde kernwaarden, het mogelijk is om een succesvol bedrijf op te bouwen. Bij Ortec Finance geloven wij in:

Modellen

We zijn ervan overtuigd dat modellen besluitvorming verbeteren. Modellen gecombineerd met softwaretechnologie bieden eenvoudige toegang tot complexe kennis, op basis van grote hoeveelheden data en ervaringen. Modellen op basis van diepgaande marktkennis en op de juiste manier toegepast, dragen bij aan consistentie, transparantie en efficiëntie. Daardoor kunnen ze mensen helpen om succesvoller te worden in het bereiken van hun doelstellingen.  

Continue innovatie

Wat we ook al hebben bereikt, we streven er altijd naar om dingen beter te doen. We verbeteren voortdurend onze modellen, onze oplossingen en onze manier van werken. Deze permanente innovatie helpt ons om relevant te blijven voor onze klanten door marktontwikkelingen bij te houden, maar ook door te anticiperen op trends en kansen die voortkomen uit nieuwe technologie, wet- en regelgeving.

Onafhankelijkheid en betrouwbaarheid

We zijn een onafhankelijke en betrouwbare partner voor onze klanten. We vermijden belangenverstrengeling en doen het uiterste om te leveren wat we beloven, ondersteund door de integriteit die als kompas fungeert bij alles wat we doen.

Persoonlijk initiatief en elkaar helpen

We moedigen persoonlijk initiatief aan en willen elkaar helpen om te slagen in onze inspanningen.  Open staan voor nieuwe ideeën, inzichten en suggesties voor verbetering, ongeacht senioriteit en huidige strategie, ondersteunt ons persoonlijk welzijn en stimuleert innovatie.

Lange termijn relaties

We streven naar en investeren in lange termijn relaties, zowel met elkaar als met onze klanten. Afgezien van dat we gewoon vinden dat dit het juiste is om te doen, helpt het ons om onze kennis en ervaring binnen het bedrijf te behouden en met onze klanten op een duurzame manier samen te werken om hun doelstellingen te bereiken.