Ortec Finance ondersteunt gemeenten bij de WOZ-werkzaamheden. Wij bieden de taxatieapplicatie OrtaX en een deskundig team voor al uw WOZ-vraagstukken.

Hoe OrtaX gemeenten ondersteunt

OrtaX zorgt voor een efficiëntieslag door toonaangevende modelmatige vastgoedwaardering te koppelen aan uitstekende automatiserings- en taxatiekennis. Onze applicatie is ontwikkeld vanuit de praktijk van gemeentebelastingen en sluit daardoor naadloos aan op de verschillende werkprocessen van de gemeente. Wij onderscheiden ons in visie, kennis van de markt, hoogwaardige service en flexibiliteit.

Ruim 70 gemeenten, met meer dan 2 miljoen objecten maken reeds gebruik van OrtaX.

Meer weten?

Wilt u meer weten, neem contact op met Steven Veger, we zijn benieuwd naar uw vraagstuk.

Meer over ORTAX

Contact

Steven Veeger
Steven Veeger
Business Developer
+31 (0)6 44 750 938

Verschillende uitdagingen, één oplossing

 • Ik wil graag een stabiel woningmodel

  Ortec Finance levert al meer dan 20 jaar een robuust woningmodel aan haar klanten waarmee objectieve en betrouwbare onroerend goed waarderingen voor de Wet woz uitgevoerd worden. Ook  bieden wij uitgebreide informatie over de ontwikkeling van de prijzen op gemeentelijk, buurt en postcode niveau en voor verschillende huistypen.

  Meer over ORTAX

 • Ik wil efficiënte koppelingen met andere systemen

  Ortec Finance biedt specialistische software op het gebied van het waarderen van vastgoed. Efficiënt werken houdt niet op bij efficiënt waarderen. De onderliggende en de output gegevens moeten robuust uitgewisseld kunnen worden. Ortec Finance wisselt alle bestandsfomaten van XML-berichtenverkeer tot webservices tot StUF-TAX moeiteloos uit. 

  Meer over ORTAX

 • Ik wil werkzaamheden in bulk uit kunnen voeren

  Ortec Finance bouwt software die geschikt is voor kleine en grote organisaties. Hierdoor is er vanaf de tekentafel rekening gehouden met het in bulk uitvoeren van voorkomende werkzaamheden.

  Meer over ORTAX

 • Ik wil niet elk jaar dezelfde aanpassingen aan de taxaties uitvoeren

  In OrtaX worden aanpassingen aan de waarde opgeslagen waardoor deze jaar op jaar toegepast kunnen worden. Hierdoor wordt het herwaarderen jaar op jaar efficiënter!

  Meer over ORTAX

Enkele van onze klanten