Terugblik
Met ruim 200 deelnemers van 115 corporaties, blikken wij terug op succesvolle dPi trainingsdagen. Tijdens deze trainingsdagen hebben wij u bijgepraat over de uitvraag van de dPi 2017.

Er is aandacht besteed aan de benodigde gegevens en de verwerking van deze gegevens binnen WALS. Daarnaast is er kort stil gestaan bij de Exceltools die zijn ontwikkeld voor het importeren van de rapporten in de CorpoData applicatie en voor het opstellen van de functionele resultatenrekening en balansoverzichten ten behoeve van de dPi. Na de presentatie was er volop ruimte om met de eigen dataset aan de slag te gaan en vragen te stellen aan de aanwezige consultants.

Van velen hebben wij inmiddels de evaluatie ontvangen. Bedankt voor de waardevolle feedback. Deze feedback nemen wij mee in het vervolgproces.

Ondersteuning of documentatie?

Indien u nog geen gebruik heeft gemaakt van onze ondersteuning, dan kunt u alle documentatie inclusief Exceltools hier aanvragen. Tevens kunnen wij voor u de verloopstaat van de bedrijfswaarde opstellen. Mocht u hier ondersteuning bij wensen, dan kun u dit hier aangeven.

Contact

Gerelateerde insights