Donderdag 11 mei jl. is de Kopgroep WALS/FMP bij elkaar gekomen in het kantoor van Ortec Finance te Rotterdam. De vraag: “Hoe kunnen we de onderlinge samenwerking tussen corporaties standaardiseren en effectiever inrichten?” stond hierbij centraal. Na deze inspirerende dag én een maand hard werken kunnen wij u met trots het rapport presenteren.

Leren van elkaar

De Kopgroep heeft als doel om te kijken naar processen en rollen rondom de software WALS/FMP. Tijdens een interactieve dag hebben kleine groepen verschillende rollen uitgewerkt en gepresenteerd aan de overige aanwezige corporaties. Hierdoor hebben de aanwezigen geleerd wat er op welke momenten in het jaar bij hun collega’s speelt.

Thematische discussies

Daarnaast zijn diverse thema’s met betrekking tot de inrichting van WALS/FMP besproken. Plenair zijn verschillende thema’s behandeld, denk hierbij bijvoorbeeld aan de jaarwissel en complexindelingen.

Verdiepingsopleiding of ondersteuning

Heeft u het rapport gelezen en wilt u in de praktijk oefenen? Vergeet dan niet om u in te schrijven voor onze verdiepingsopleiding. Tijdens deze sessie nemen wij de hoogtepunten uit de Kopgroep met u door en kunt u direct trainenmet de aanbevelingen. Bent u niet in de gelegenheid om u in te schrijven voor de verdiepingsopleiding of heeft u meer behoefte aan ondersteuning? Houdt dan uw mail in de gaten. Binnenkort informeren wij u over mogelijkheden met betrekking tot onze ondersteuning. Kunt u niet wachten, neem dan contact op met uw accountmanager.

Meer informatie?

De compacte versie van het rapport is voor iedere licentiehouder van WALS/FMP hier gratis te downloaden. De uitgebreide versie ontvangt u bij deelname aan de verdiepingsopleiding “Financiën in control”, of bij ondersteuning van Ortec Finance of het NCCW omtrent de best practice.

Contact

Marcel Straatman
Senior Consultant
+31 10 700 56 98

Gerelateerde insights