We zien steeds meer corporaties kiezen voor onze hosting oplossing, vooral voor ons model WALS. Hiermee wordt er feitelijk een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van onze servers gehuurd. De corporatie hoeft hierdoor niet langer zelf te investeren in benodigde opslagruimte voor onze softwaretoepassingen en is niet langer belast met het beheer hiervan. Ook investeringen in eigen hardware en beheerwerk worden hiermee beperkt.

Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee nieuwe versies van onze softwareoplossingen operationeel zijn voor de medewerkers. Deze ligt doorgaans een stuk hoger, doordat er geen tijd verloren gaat door de tussenkomst van een ICT-afdeling of externe partij.

Tot slot ervaren sommige corporaties op hun eigen systeem belemmeringen qua performance en kiezen daarom voor onze hosting. Ortec Finance kan eenvoudig voor uw corporatie inzichtelijk maken welke performance winst er te behalen is wanneer u voor hosting kiest.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze hosting oplossing, dan kunt u contact opnemen met Dennis Albers (Dennis.Albers@ortec-finance.com / +31207009723).

Contact

Gerelateerde insights