Kwaliteitsborging en het controleperspectief vanuit WALS/FMP, hoe kom je tot verstandige investeringsbeslissingen, de toekomst van marktwaarde, van theorie naar praktijk met vastgoedsturing, de gevolgen van Artificial Intelligence voor woningcorporaties, regie over datakwaliteit en de route naar CO2 neutraal in 8 stappen. Deze onderwerpen en meer kwamen aan bod tijdens de Ortec Finance en Vabi Corporatiedag 2019 in De Rijtuigenloods te Amersfoort waar ruim 400 corporatieprofessionals van elkaar leerden en ervaringen deelden.

Over De Corporatiedag

Ortec Finance en Vabi werken al sinds jaar en dag samen. Door een combinatie aan te bieden van software, opleiding en advies en kennis van financiële sturing en vastgoedsturing te combineren met kennis van de technische kant van het vastgoed, helpen onze oplossingen corporaties al jaren om hun processen te professionaliseren en kosten te besparen.

Jaarlijks organiseren we samen De Corporatiedag voor corporatiemedewerkers die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen binnen hun vakgebied, elkaar willen ontmoeten en praktijkverhalen willen delen. Deze inspirerende dag is gevuld met interessante sprekers, workshops, productdemonstrateis en inhoudelijke kennissessies.

Zo was het (drie minuten aftermovie)

Presentaties

Nieuwsgierig naar de presentaties? Bekijk ze op de website van De Corporatiedag

Meer informatie?

Wil je meer weten over een van de onderwerpen die werden besproken tijdens De Corporatiedag? Neem dan contact op met Marcel Straatman via de bovenstaande contactgegevens.

Contact

Marcel Straatman
Senior Consultant
+31 10 700 56 98

Gerelateerde insights